Is diamond painting écht gezond?

Is diamond painting écht gezond?

Is diamond painting écht gezond?

De diamond painting is razend populair en ook nog eens gezond!
Door middel van de steentjes op de juiste nummers te plaatsen ontstaan de mooiste kunstwerken. Je bent niet alleen creatief bezig, maar je werkt ook naar een mooi eindresultaat toe.

Veel van onze klanten geven aan dat het erg ontspannend werkt. Lees hieronder vier redenen waarom het zelfs gezond voor je is.

1. Vermindering van stress en angst

We leven in een tijd waarin stress en angst een onderdeel zijn van ons bestaan. Familie, werk, school, noem het maar op. Er zijn genoeg redenen om je zorgen te maken. Je zou het niet direct verwachten, maar het maken van een diamond painting helpt tegen de stress en angst. Wanneer jij je volledig focust op je hobby zul je merken dat je aan het genieten bent van het maken van jouw painting. Het zorgt voor rust en ontspanning. Wie wil dat nou niet!

2. Vergeet de wereld om je heen

De wereld zit vol met negativiteit en zorgwekkende berichten. Tijdens het maken van je diamond painting vergeet je de wereld om je heen. Dit komt omdat je in een soort ''flow'' terecht komt. Maar pas op! Voor je het weet ben je zo drie uren verder! 

3. Wakker je creativiteit aan

Met diamond painting stimuleer je de rechter hersenhelft. Iedereen heeft behoefte aan een creatieve uitlaatklep dus dat komt goed uit! Met diamond painting maak je prachtige kunstwerken zonder een geschoolde kunstenaar te hoeven zijn.

4. Leer en stimuleer

Het delen van je hobby met onbekende kan juist enorm fijn zijn. Er zijn tegenwoordig genoeg plekken online waar jij je hobby kunt delen. Je kunt van elkaar leren en uiteraard kun jij je zojuist afgemaakte painting delen! Bekijk onze Facebook groep hier.