Over ons,
bij wie bestel je eigenlijk?

Vanuit een gedeelde passie voor ondernemen en een voorliefde voor creativiteit kwamen wij samen op het idee om onze eigen doe-het-zelf-kunstwerken te ontwikkelen.

Even voorstellen

Hai! Wij zijn Robert en Tommy. De oprichters van Premium Paintings.
We hebben elkaar leren kennen op een sollicitatie bij een studentenbaantje in de gezelligste studentenstad van Nederland; Groningen! Als fanatieke student kwam Robert binnenlopen bij Tommy, die daar destijds de sollicitaties deed. Sindsdien is er altijd een goede band geweest tussen ons tweeën. Nadat we ook nog eens in hetzelfde huis kwamen te wonen zijn we volop bezig geweest met het ontwikkelen en verbeteren van onze eigen producten. Inmiddels zijn we twee jaar verder en zijn we uitgegroeid tot een merk dat in heel Nederland en België doe-het-zelf-kunstwerken levert.

Alles van A tot Z in je pakket.

We merkten dat er veel verschillende diamond paintings en andere doe-het-zelf-kunstwerken online werden verkocht die van slechte kwaliteit bleken te zijn. Omdat wij het belangrijk vinden dat je ook écht waar voor je geld moet krijgen, hebben wij daar verandering in gebracht. We zijn samen met onze leverancier om tafel gaan zitten om onze pakketten zo volledig mogelijk te maken. Benieuwd wat er in je pakket zit? Klik dan hier. 

Duurzaam en milieubewust

Niet alleen kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, maar we streven er naar om duurzaam en milieubewust te handelen. Wist je dat we gemiddeld 30 kilo plastic per persoon per jaar weggooien? Omdat we graag nog een tijdje van deze prachtige aarde willen genieten, streven wij ernaar om onze pakketten samen te stellen met zoveel mogelijk gerecycled plastic, zoals bijvoorbeeld de steentjes van je diamond painting. Ons doel is om al onze producten van duurzaam materiaal te maken, zodat we zonder zorgen over de toekomst verder kunnen met de leukste doe-het-zelf-kunstwerken!

Lees hieronder een bladzijde uit ons vriendenboekje

Stel jezelf even kort voor

Hai, ik ben Tommy. 26 jaar en geboren in Wassenaar. Al vele jaren woon ik in Groningen. Vanaf jonge leeftijd houd ik mij bezig met muziek maken, duurzaamheid en creativiteit. Begin 2018 heb ik mijn baan opgezegd om een half jaar op Sri Lanka te kunnen wonen. Eigen baas leek mij wel wat. Nadat ik terug kwam zijn Robert en ik samen aan dit mooie avontuur begonnen. Dat klanten tevreden zijn is mooi. Maar mega enthousiaste klanten is waar ik het voor doe. Daarom houd ik mij veel bezig met de kwaliteit van onze producten en onze service.

Wat wil je later worden?

Ik wil een eigen bedrijf, of gitarist worden

Dit kan ik elke dag eten:

Spinazie à la crème

Mijn favoriete muziek:

John Mayer en The Beatles

Ik ga het liefste op vakantie naar:

Ik backpack heel graag, dus ik reis graag een land door om zo allerlei verschillende mensen te ontmoeten en dingen te zien!

Vertel eens iets over jezelf.

Hai! Ik ben Robert, 21 jaren jong en geboren en getogen in een klein dorpje in de kop van Overijssel. Nadat ik mijn VWO-diploma heb behaald heb ik een half jaar gestudeerd aan de Rijksuniversiteit in Groningen, maar ik kwam er al snel achter dat de hele dag in de boeken zitten niets voor mij was, dus ben ik gestopt met de studie en ben ik een paar maanden gaan reizen naar Zuidoost-Azië. Daarna ben ik begonnen aan de HBO-opleiding Ondernemerschap & Retail Management.

Wat is je favoriete film/serie?

Shutter Island! Sherlock vind ik een heel vette serie.

Mijn slechte gewoontes:

Nagelbijten, van mijn vader overgenomen en ik kom er maar niet vanaf!

Mijn lievelingskleur is:

Groen

Als ik een dier zou zijn dan was ik een:

Een aap, dan kan ik in elke boom klimmen en de hele dag buiten zijn.